Idei de cadouri speciale pentru femei la CITY Plaza (P)

Idei de cadouri speciale pentru femei la CITY Plaza (P)
Primăvara este o stare de spirit pe care o întâmpinăm la Hotelul CITY Plaza***** așa cum se cuvine: timp de o lună de zile, oaspeții noștri se pot bucura de ofertele avantajoase pe care le-am pregătit atât la Restaurantul Marco Polo, cât și la zona de relaxare Salute Per Aqua (piscină panoramică, saună, jacuzzi, fitness, masaj, manichiură, pedichiură, coafor).

Și pentru că este Luna Martie, orice doamnă sau domnișoară așteaptă cu nerăbdare Ziua Femeii, zi în care își dorește să fie răsfățată de iubit sau soț, copii, rude, prieteni sau colegi.

În Luna Martie, fiecare zi este deosebită la CITY Plaza, cu invitați pe măsură. Iar invitații speciali sunt chiar oaspeții noștri. Astfel, pachetele speciale de la zona de relaxare Salute Per Aqua sau meniul de primăvară de la Restaurantul Marco Polo sunt ingredientele perfecte pentru a arăta recunoștință femeilor speciale din viața voastră.

Mai multe informații despre ofertele de primăvară disponibile la Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca puteți afla accesând linkul următor: http://www.cityhotels.ro/Oferte.html

Comenteaza