Iulius Mall Cluj le ureatză „La mulți ani!" tuturor femeilor. Cum ar fi lumea fără ele? (P)

Iulius Mall Cluj le ureatză „La mulți ani!
Frumoase, gingașe, delicate, puternice, curajoase ... uimitoare. Așa consideră Iulius Mall Cluj că sunt femeile, iar în acest an, de ziua lor, le urează un altfel de „la mulți ani!". Prin vocile sincere ale unor domni, află cum ar fi lumea fără femei.

Iulius Mall Cluj le invită pe doamne și domnișoare să primească o urare originală de ziua lor, prin care li se transmite aprecierea pentru tot ceea ce le definește: https://www.youtube.com/watch?v=taTj35-snYk&feature=youtu.be. Seacă, fără echilibru și pe jumătate ar fi lumea fără femei, așa că ascultă-le, prețuiește-le, adoră-le, în fiecare zi!

Astăzi, la ora 19.00, Iulius Mall Cluj va desemna și câștigătoarea campaniei „Celebrating amazing women". Tombola s-a adresat exclusiv femeilor, care au cumpărat în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, în perioada 1 - 8 martie 2017. Cea mai norocoasă clientă va fi premiată, în urma tragerii la sorți, cu un voucher în valoare de 1.000 de euro la magazinul Teilor, pentru a-și alege bijuterii uimitoare, la fel ca ea.

Comenteaza