Iulius Mall Cluj sarbatoreste Ziua Internationala a Zâmbetului (P)

Iulius Mall Cluj sarbatoreste Ziua Internationala a Zâmbetului (P)
Vineri, 3 octombrie 2014, Iulius Mall Cluj sarbatoreste Ziua Internationala a Zâmbetului printr-o campanie vesela, de crestere a optimismului la români. Astfel, întreaga zi, clientii zâmbitori ai Iulius Mall vor fi rasplatiti cu produse Orbit, menite sa îi faca sa râda mai mult.

Anual, prima zi de vineri din luna octombrie este dedicata Zilei Internationale a Zâmbetului. Inedita sarbatoare a fost initiativa artistului Harvey Ball, cel care a creat fata zâmbitoare ("Smiley Face"), emoticon-ul care a cucerit întreaga lume.

Sub deviza "Optimistii traiesc mai frumos!", campania, organizata simultan în toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava, îsi doreste sa încurajeze starea de bine si spiritul pozitiv, pentru o viata fericita.

Zâmbetul este în strânsa relatie cu shoppingul. Cercetatorii americani au demonstrat ca shoppingul alunga tristetea si creste sentimentul de buna dispozitie. O vizita prin magazine nu înseamna doar reînnoirea garderobei, ci vine la pachet si cu un zâmbet.

Potrivit raportului anual publicat de Adunarea Generala a ONU, în septembrie 2013, România ocupa locul 90 din 156 de tari aflate în clasamentul care "masoara" fericirea. Cele mai optimiste persoane locuiesc în tarile din nordul Europei.

 

 

Comenteaza