Klausenburg Retro Racing revine la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Klausenburg Retro Racing revine la VIVO! Cluj-Napoca (P)
Începând de astăzi, pasionaţii de autoturisme de epocă sunt aşteptaţi la centrul comercial din inima
Transilvaniei pentru o nouă ediţie a competiţiei Klausenburg Retro Racing. Evenimentul va avea loc în
perioada 25-27 august şi se va desfăşura pe circuitul special amenajat în parcarea centrului comercial.

Klausenburg Retro Racing revine weekendul acesta la VIVO! Cluj-Napoca cu cea de-a 5-a ediţie a evenimentului adresat pasionaţilor de maşini de epocă. Concursul „bătrânelor doamne" pe patru roţi se va desfăşura dupa următorul program:

• Vineri, 25 august, începând cu ora 17:30, va avea loc Startul Festiv.
• Sâmbătă, 26 august, începând cu ora 10:00, se va desfăşura prima manşă, la toate cele 4 clase de concurs, iar în tot acest timp restul maşinilor vor fi expuse în imediata apropiere a circuitului, în parcarea centrului comercial. Ziua se va încheia cu o paradă a autoturismelor prin centrul oraşului Cluj-Napoca.
• Duminică, 27 august, începând cu ora 10:00, se va da startul celei de-a doua manşe de concurs la grupele principale: Grupa Rally, Grupa Modificate cu clasele 4, 3, 2 şi 1, urmând ca mai apoi să ia startul Grupa maşinilor Clasice cu clasele 4, 3, 2 şi 1. După validarea rezultatelor va avea loc festivitatea de premiere.

„Maşinile retro reprezintă istoria automobilismului fără de care maşinile noi nu ar exista. Construite să dăinuie, acestea au ajuns să fie prezentate drept lecţii de istorie pe patru roţi. Automobilul retro este o capsula a timpului, având o poveste impresionantă care adaugă acestuia şi o valoare materială." - transmit organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment şi regulamentul competiţiei se găsesc pe www.klausenburgretro.ro.
Evenimentul se va desfăşura în parcarea VIVO! Cluj-Napoca, între intrările 2 şi 3 ale centrului comercial

Comenteaza