La Restaurantul BRICKS sărbătorim Ziua Internaţională a Cafelei (P)

La Restaurantul BRICKS sărbătorim Ziua Internaţională a Cafelei (P)
Astăzi, 29 septembrie 2014, la Restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca sărbătorim Ziua Internaţională a Cafelei într-o manieră aparte: pregătim pentru oaspeţii noştri cafele speciale şi cocktailuri pe bază de cafea, la vedere.

Astfel, toţi cei care vor veni astăzi la Restaurantul BRICKS se vor putea bucura întreaga zi de mai multe demonstraţii live de art cafe, vor putea învăţa tehnici de realizare a unei cafele savuroase, vor putea asista la realizarea efectivă a cafelelor şi vor putea putea pregăti cafeaua favorită sub atenta îndrumare a barmanului nostru. Cele mai reușite cafele vor fi premiate.

Aerul toamnei se potriveşte perfect cu savoarea unei cafele bine făcute, astfel că Espresso macchiato, Espresso panone, Irish coffee, Aqua cafe, Espresso Martini sau Black Beauty sunt câteva dintre propunerile noastre pentru Ziua dedicată Cafelei, la cele mai avantajoase preţuri.

Partenerul nostru oficial în realizarea acestui eveniment este Julius Meinl.

Despre Restaurantul BRICKS - (M)eating Point:

Restaurantul BRICKS este locul în care iei masa cu prietenii sau partenerii de afaceri într-o atmosferă relaxantă şi primitoare. Ambianţa unică este dată de caracteristicile istorice ale spaţiulu, îmbinate armonios cu elemente de design modern. Meniul este accesibil şi original şi conţine preparate inedite din bucătăria internaţională. Spaţiul de Wine & Jazz Lounge este separat de spaţiul de restaurant şi găzduieşte seri de muzică live şi diferite evenimente organizate pentru oaspeţii noştri sau chiar de cătri ei. Terasa BRICKS este singura terasă suspendată deasupra Someşului din Cluj- Napoca. Ambianta creată este unică, având un puternic iz veneţian. Program Restaurant BRICKS: zilnic, între orele 11.00 - 24.00. Contact: 0364-730 615, contact@bricksrestaurant.ro.

 

Comenteaza