Litchi - waffe belgiene gustoase, în Iulius Mall Cluj (P)

Litchi - waffe belgiene gustoase, în Iulius Mall Cluj (P)
De curând, la Iulius Mall Cluj s-a deschis Litchi, locul în care ești răsfățat cu aromele îmbietoare ale waffelor belgiene. Pufoase, aromate și în combinații savuroase, deliciile Litchi cuceresc orice pofticios.

Pasionat de deserturi? Noua locație Litchi din Iulius Mall Cluj, situată în zona food court, este destinația perfectă pentru tine. Simțurile îți vor fi încântate cu cele mai apetisante waffe, pufoase și proaspăt făcute. La micul dejun, după prânz sau în orice pauză de dulce, deserturile Litchi sunt alegerea ideală. Sunt fragede, gustoase și disponibile în 12 combinații de arome, dintre care opt dulci și patru sărate. De aceea, îți va fi aproape imposibil să te mulțumești doar cu una! Mai ales că temperaturile de afară se pot combate cu un preparat cald și delicios.

Multă ciocolată, dulceață, caramel, înghețată sau fructe sunt câteva dintre opțiunile pe care le poți încerca la Litchi din Iulius Mall Cluj. Iar pentru un gust desăvârșit, waffele sunt asezonate cu topping-uri și condimente, care fac desertul memorabil. Litchi are propuneri savuroase și pentru cei care vor ceva bun, dar nu dulce: waffe cu brânză și șuncă sau în stil italian, cu sos de roșii, oregano, mozzarella și măsline.

Pentru ca răsfățul să fie complet, poți acompania dulcele preferat cu o multitudine de variante de băuturi pe bază de cafea sau cu shake-uri făcute după rețete interesante, cu arome KitKat, Snickers, Oreo și altele. Iar dacă vrei să te bucuri de minunatele delicii și acasă sau la birou, echipa Litchi va fi încântată să ți le ofere la pachet.

Ți-am făcut poftă? Atunci vino să descoperi waffele belgiene Litchi, în food court Iulius Mall!

Comenteaza