Loteria publicitară Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca se apropie de final (P)

Loteria publicitară Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca se apropie de final (P)
Clienţii centrului comercial din inima Transilvaniei mai au la dispoziţie 5 zile pentru a participa la loteria publicitară Shopping de poveste. Doar până pe 30 iunie, cumpărăturile din orice magazin din incinta VIVO! Cluj-Napoca le pot aduce acestora şansa de a câştiga o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie.

Cumpărăturile din orice magazin din incinta VIVO! Cluj-Napoca se pot transforma într-o excursie de poveste la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Doar până pe 30 iunie, toţi cei care cumpără de minim 100 de lei, se prezintă cu bonul de cumpărături la Biroul de Informaţii, se pot înscrie în loteria publicitară prin intermediul unor ecrane interactive.

În plus, cei mai norocoşi participanţi pot câştiga pe loc unul din sutele de premii instant oferite de partenerii noştri: Arome, Benvenuti, Bugatti, C&A, Charm, Flormar, Gatta, Happy Park, Humanic sau Wasabi Sushi. Tragerea la sorţi pentru desemnarea fericitului câştigător va avea loc, sâmbătă, 1 iulie 2017, de la ora 14.00, la Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial.

Mai multe detalii şi regulamentul loteriei publicitare se găsesc pe www.vivo-cluj.com

 

Comenteaza