Loteria "Shopping cu adrenalină la Polus" se apropie de final (P)

Loteria
Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar 11 zile pentru a se înscrie în cursa celor 20 de cursuri de pilotaj sportiv susținute de Napoca Rally Academy.

Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy i-au provocat pe clujeni în această primăvară la shopping cu adrenalină. Cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center, în perioada 10 mai 2013 -16 iunie 2013, aduc șansa de a câștiga unul din cele 20 de cursuri de pilotaj sportiv susținute de piloții de la Napoca Rally Academy. În plus, clienții centrului comercial pot câștiga pe loc, unul din sutele de premii instant, acordate de către partenerii loteriei publicitare prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerea la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai cursurilor de pilotaj sportiv va avea loc în data de 17 iunie 2013, iar premierea acestora se va face în cadrul festivității de premiere La Transilvania Rally alături de cei mai buni dintre piloții campionatului național de raliu.

Partenerii din cadrul loteriei " Shopping cu adrenalină la Polus" sunt: Plafar, Torry, C&A, dm, Tiffani, Sofiaman, Pasta Basta, Sephora, Hervis, Yves Rocher, Dinoland, Mondex, Piața Miere, Sensiblu, Nobila Casa, Optiplaza, Yuno Pearls, Kenvelo, Lee Cooper.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.ro.

 

Etichete
Comenteaza