Masha şi Ursul vin la VIVO! Cluj-Napoca! (P)

Masha şi Ursul vin la VIVO! Cluj-Napoca! (P)
Începând cu acest sfârşit de săptămână, micuța Masha și Ursul vin la VIVO! Cluj-Napoca şi abia aşteaptă să îi cunoască pe cei mici. Timp de 10 zile, prichindeii se vor distra alături de îndrăgitele personaje din cel mai popular desen animat, în cadrul unei expoziții interactive.

Chiar înainte de începerea noului an şcolar, copiii vor avea parte de o nouă surpriză la VIVO! Cluj-Napoca. Începând de vineri, 8 septembrie, micuța şi neastâmpărata Masha împreună cu Ursul îi aşteaptă pe cei mici, la centrul comercial din inima Transilvaniei.

În cadrul evenimentului, copiii vor putea intra chiar în casa Ursului, vor învăța care sunt tehnicile de prim-ajutor în Ambulanța Lupilor, se vor distra la Trambulina Floarea-Soarelui, Copacul Distractiv şi vor avea parte de multe alte jocuri interactive. Mai mult, fetiţele vor putea proba rochițele Mashei chiar în camera ei.
"Masha și Ursul" este unul dintre cele mai vizualizate seriale de desene animate, acesta fiind tradus în 25 de limbi și difuzat în peste 100 de țări. Masha este o fetiţă ce trăieşte într-o pădure alături de porcuşorul, capra şi căţeluşul ei.

În aventura plină de peripeţii a micuţei i se alătură Ursul, cu care devine foarte bună prietenă, verişoara ei - Dasha, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o ambulanţă, un tigru care a lucrat cu Ursul la circ şi multe alte animăluţe puse pe şotii.

Expoziţia interactivă Masha și Ursul va avea loc în perioada 8-17 septembrie, între orele 12:00-20:00, în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial.

Comenteaza