Mergi la Electric Castle? Iulius Mall îţi oferă călătorii gratuite spre festival şi 10 invitaţii VIP să te bucuri de muzică bună şi anul viitor (P)

Mergi la Electric Castle? Iulius Mall îţi oferă călătorii gratuite spre festival şi 10 invitaţii VIP să te bucuri de muzică bună şi anul viitor (P)
Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru muzică și shopping, te ajutăm să ajungi mai repede la festival. Iar dacă ești norocos, poți fi chiar tu VIP la ediția din 2018 a Electric Castle.

Mergi la festival? Ți-am pregătit o surpriză în ton cu preferințele tale. Cumperi din magazinele Iulius Mall și noi te ajutăm să ajungi gratuit la Electric Castle și să te bucuri din plin de atmosfera de festival. Dacă vrei să combini vizita la Cluj-Napoca cu o sesiune de shopping în tendințe sau pregătirile de festival sunt un bun prilej pentru noi cumpărături, atunci Iulius Mall este destinația ta. Păstrează bonurile fiscale, pentru că îți pot aduce premii cool!

În perioada 12 - 16 iulie 2017, cumpărăturile în valoare de minimum 50 de lei îți oferă șansa de a alege un talon răzuibil, de la Centrul Info Iulius Mall Cluj. În funcție de cât de norocos ești, poți câștiga una dintre cele 10 VIP Pass la Electric Castle 2018 sau una dintre cele 1.000 de călătorii gratuite spre Bonțida, la ediția de anul acesta. La campanie se pot înscrie doar cei care participă la festival, cu dovada biletului sau a brățării de acces.

În plus, în această perioadă, magazinele din Iulius Mall Cluj au reduceri ispititoare, pentru a te bucura de cumpărături și mai avantajoase. Poți alege piese vestimentare, încălțăminte, produse cosmetice, bijuterii, accesorii și multe alte articole de sezon, la promoții de până la 60%. Catalogul complet al ofertelor este diponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

 

Comenteaza