Noul Crafter (P)

Noul Crafter (P)
Noul Crafter de la divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale este acum disponibil în Cluj-Napoca lapentru testare şi vânzare.

Principalele caracteristici:

• versiuni disponibile: furgon, autoșasiu cabină simplă și dublă

• mult mai economic datorită costurilor scăzute pentru combustibil și a celor de întreținere - cunoscute sub denumirea de costuri totale de proprietate (TCO - Total Costs of Ownership)

• se pot comanda autovehicule cu masa totala maxim autorizată 3,5 tone, tracțiune față sau integrală 4Motion, cutie de viteze manuală

aaa

La sfârșitul lunii septembrie 2016, la Hanovra, NOUL VOLKSWAGEN CRAFTER a primit distincția "INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2017".

Juriul format din 24 de jurnaliști, a hotărât ca modelul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale este cea mai bună mașină comercială a anului 2017.

Dupa 25 de ani de International Van of the Year Award (IVOTY), Volkswagen AUTOVEHICULE COMERCIALE reușește să înregistreze performanța unor victorii consecutive, devenind astfel parte dintr-un grup exclusivist în care doar doi dintre producătorii de vehicule comerciale ușoare au mai intrat până acum.

Modelul noul Crafter va putea fi admirat în data de 6 APRILIE în cadrul EXPO TRANZIT 2017 ce va avea loc la GRAND HOTEL ITALIA, Cluj Napoca.

Comenteaza