Noul Sportage – mai agresiv ca niciodată FOTO (P)

Noul Sportage – mai agresiv ca niciodată FOTO (P)
Noul Kia Sportage, cu un design complet nou şi tehnologie avansată, este pregătit să-şi continue drumul datorită stilului său distinctiv şi dotărilor rafinate.

Designul exterior îndrăzneţ până la agresivitate, transmite un sentiment extrem de sportivitate şi o energie puternică din orice unghi îl priveşti. Dincolo de prima impresie, interiorul modern oferă un nou standard pentru model, precum şi materiale de o calitate net superioară, menite să sporească confortul pasagerilor, în combinaţie cu spaţiul mai mare şi zgomotul scăzut.

Beneficiind de o caroserie mai puternică şi de tehnologii de siguranţa active, Sportage se poziţionează printre cele mai sigure modele din clasă. În termeni de performanţă, noul Sportage oferă un comportament mai rafinat şi o manevrabilitate sporită. La toate acestea se adaugă o serie de tehnologii de ultimă oră ce includ încărcarea wireless a telefonului sau frânarea autonomă de urgenţă (AEB - Autonomous Emergency Braking), ce fac din ultima generaţie a modelului Sportage un SUV nu doar extrem de "arătos" ci şi tehnologizat după ultimele standarde în materie.

Pentru prima dată, Sportage beneficiază acum de noua versiune GT Line. Oferind versatilitatea modelului standard, este conceput să se adreseze celor care caută o experienţă de condus mai sportivă. Noile lumini de ceaţă LED de tip ice-cube, jantele unice de 19 inch oferite standard, volanul îmbrăcat în piele în forma literei D, calitatea planşei de bord şi pedalele din aluminiu sunt doar câteva din dotările oferite de această versiune. Dar adevărata îmbunătăţire, calitatea absolută şi incontestabilă a modelului în această configuraţie ce beneficiază de o motorizare 1.6 Turbo GDI (benzină), este modulul SPORT. În experienţa de drive-test parcă niciodată un buton atât de mic nu a făcut o atât de mare diferenţă. În setarea normală, motorul ajutat de o transmisie automată în 6 trepte are un comportament decent, conform aşteptărilor celor 177 CP de sub capotă şi cuplului maxim de 265Nm. În modul sport însă Kia Sportage devine o mică bestie, reacţiile maşinii la accelerare surprind total, distanţele se micşorează şi simţurile se ascut instantaneu. Pe alocuri brutal, dar perfect asimilat aşteptărilor faţă de un model sport, temperamentul noului "GT Line" se lasă descoperit cu plăcere şi surpriză chiar şi pentru un şofer avizat.

Trăgând linie, ultima versiune Kia Sportage, cu preţ începând de la 16.648 euro (preţ cu TVA), oferă experienţe de conducere în totalitate noi într-o configuraţie tehnică de ultimă generaţie şi un design provocator.

Pentru detalii şi informatii suplimentare dealerul Kia din Cluj, Premium Cars vă stă la dispoziţie prin echipa sa de profesionişti.

Str. Avram Iancu Nr. 402, Floresti, Cluj,

Tel.0364.402.408,

contact@premiumcars.ro,

www.premiumcars.ro

 

Comenteaza