Oportunitate de afacere: Căutăm parteneri de franciză pentru Brandul Angex (P)

Oportunitate de afacere: Căutăm parteneri de franciză pentru Brandul Angex (P)
ANGEX - reţea comercială de îmbrăcăminte englezească - caută investitori în Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Sibiu și Brașov pentru a deschide 3 magazine în sistem franciză până în 03.03.2014.

Angex a devenit, în 2013, al doilea cel mai mare lanț de magazine second-hand din Ungaria. Hainele sunt importate din Anglia, iar printre brandurile comercializate se numără: Marks and Spencer, George, Next, Meex, Zara, H & M, Ralph Lauren etc.).

În România, Angex este pe piață de 2 ani ca și depozit en-gross. Reprezentanții companiei caută parteneri de afaceri în România cu care să deschidă trei magazine în franciză până la începutul lunii martie.

Pentru cei interesați, Angex oferă suport în găsirea unui spatiu comercial și amenajarea acestuia, haine la modă și de calitate, rotația mărfii săptaămânale, depozit logistic în România, suport continu pentru administrarea magazinului, pentru creșterea vânzărilor, dreptul de a utiliza numele și logoul firmei și suport pentru campaniile de promovare. 

Posibilii investitori trebuie să cunoască piața locală, să dispună de un spatiu comercial de min. 100 m2, să  aibă experiență iîn administrarea unei societati.

Informații suplimentare în ENGLEZĂ sau MAGHIARĂ:

Zsolnai Gergely
+36703315358
gzsolnai@angex.hu

Comenteaza