(P) 50 de noi locuri de muncă în Cluj

(P) 50 de noi locuri de muncă în Cluj
SC UNICARM SRL - producător şi distribuitor naţional de carne şi preparate din carne, conserve de carne şi legume, lapte şi preparate din lapte, lapte praf, pâine, patiserie, cofetărie şi îngheţată - şi-a început activitatea în 1997, cu un număr de 25 de angajaţi şi o producţie medie de 500 kg produse finite pe zi, ajungând azi, în 2010, cu peste 2.000 de angajaţi la o producţie medie de 250.000 kg produse finite pe zi.


Societatea UNICARM are sediul şi unităţile de producţie în localitatea Vetis din judeţul Satu Mare, iar, ca sistem de management al calităţii ISO 22 000, este o societate 100% românească; prin asociatul unic, dl Lucut Vasile, împreună cu echipa pe care o manageriază, a reuşit, după multă muncă, spirit de echipă, sacrificii şi perseverenţă, să ajungă în topul firmelor de profil.

În această perioadă grea pentru toată lumea, când unii manageri aleg să-şi restrângă activitatea, să reducă numărul de angajaţi, să sisteze investiţiile, ba chiar să-şi închidă afacerea, SC UNICARM nu renunţă la investiţii, mai mult, a acelerat ritmul acestora. În acest sens, în ultima vreme, investiţiile au vizat Reţeaua de magazine UNICARM, constând în extinderea Depozitului logistic din localitatea Vetis, judeţul Satu Mare, precum şi în locaţiile de vânzare, care ajung, azi, la 45 de supermarketuri.

Vânzarea produselor UNICARM se realizează prin trei canale mari, şi anume: Distribuţie Directă, aceasta făcându-se cu ajutorul a şase Depozite logistice Unicarm situate în puncte strategice ale ţării; IKA (Reţelele internaţionale de Hypermarketuri) şi, nu în ultimul rând, cu ponderea cea mai mare, Reţeaua de Supermarketuri Unicarm. Toate acestea nu ar putea fi deservite corespunzător fără o logistică bine organizată şi dotată, care azi ajunge la un număr de peste 300 autovehicule.

Reţeaua de magazine Unicarm se întinde pe partea de nord-vest a ţării şi intenţionează să-şi extindă activitatea şi numeric, şi teritorial.

Extinderea numerică continuă şi în localitatea Cluj, unde SC UNICARM SRL deţine patru locaţii, şi anume: Supermarket Unicarm - str. Primăverii, nr. 1; Supermarket Unicarm - str. Floreşti, nr 81; Supermarket Unicarm - str. Iaşilor, nr. 8-10; Supermarket Unicarm – Fântânele, nr. 7, iar vineri, 27.08.2010, ora 11:00, s-a deschis un nou Supermarket Unicarm în cartierul Gheorgheni, str. Nicolae Titulescu, nr. 109.

SC UNICARM SRL mai are în judeţul Cluj două Supermarketuri, în localitatea Gherla, pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 56 şi în localitatea Dej, pe str. Dobrogeanu-Gherea nr. 12-14.

Cu acest nou Supermarket, Unicarm asigură în judeţul Cluj 300 de locuri de muncă şi a investit peste 10 milioane de euro.

Pentru a atrage clienţii în magazine, SC UNICARM SRL pune foarte mare accent pe servicii, aici incluzând de la amabilitatea personalului, ţinuta şi igiena acestuia, manipularea produselor, până la curăţenia impecabilă din magazine. La cele peste 20.000 de sortimente comercializate în magazinele Unicarm, altele decât cele proprii, sunt preţuri foarte bune, iar multe dintre acestea sunt în promoţie, având un preţ foarte mic.

Tot din magazinele Unicarm, la peste 700 de sortimente de carne, preparate din carne, conserve de carne şi legume, lapte şi preparate din lapte, pâine, patiserie, cofetărie şi îngheţată veţi găsi preţuri de producător, cele mai mici, acestea provenind din unităţile de producţie Unicarm.

Mai amintim aici prospeţimea produselor din Reţeaua de magazine Unicarm, produse care sunt livrate zilnic sau chiar de două ori pe zi direct din unităţile de producţie, fără a mai fi depozitate, pentru a satisface şi cele mai severe cerinţe.

Reţeaua de magazine Unicarm vă aşteaptă în magazine de Luni până Sâmbătă între orele 06:00 – 22:00, iar Duminica între orele 08:00 – 20:00.

Unicarm – Cu tine oriunde ai fi!

Comenteaza