Panemar - Povestea pâinii cu suflet la Polus Center (P)

Panemar - Povestea pâinii cu suflet la Polus Center (P)
Începând de ieri, în portofoliul Polus Center s-a alăturat brandul Panemar. Clujenii se pot bucura de o varietate de produse proaspete de panificație și patiserie într-un concept cu totul nou.

Pe 28 ianuarie 2014, a fost inaugurat primul magazin din Polus Center al brandului Panemar. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi o gamă largă de produse proaspete de panificație și patiserie de cea mai înaltă calitate. Pâine albă, cu făină neagră sau integrală, cozonaci, specialități de brutărie și panificație şi chiar sandwich-uri proaspete sunt oferite într-o atmosferă caldă și primitoare în magazinul Panemar, ce aduce la Polus Center un nou concept de prezentare.

Magazinul este situat în apropierea intrării 1 a centrului comercial, lângă restaurantul Marty Westside, și ocupă o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Despre Panemar - Povestea pâinii cu suflet

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni.

Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. În ultimii ani am deschis magazinele: locații frumoase și cu bun gust, care oglindesc grija noastră pentru detalii. Am vrut să ne răsplătim cumpărătorii; să-i facem să se simtă bine când trec pe la noi.

De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

Mai multe detalii se găsesc pe www.panemar.ro

 

Comenteaza