Pe 10 noiembrie, Auchan Cluj aniversează 5 ani (P)

Pe 10 noiembrie, Auchan Cluj aniversează 5 ani (P)
Hipermarketul Auchan Cluj împlinește 5 ani de când și-a deschis porțile și sărbătorește alături de toți clienții săi în aceste zile momentul aniversar cu sute de promoții, toate prețurile mici și, în plus, surprize plăcute în magazin.

„Astăzi, alături de echipa mea, doresc să le mulțumesc tuturor clienților pentru încrederea acordată și pentru fidelitatea de 5 ani. Suntem onorați să le oferim în fiecare zi „diferența Auchan": cel mai mare și mai confortabil magazin, cele mai multe produse și toate prețurile mici în fiecare zi", a declarat Ioana Toşa, Director hipermarket Auchan Cluj-Napoca.

De 5 ani suntem diferiți în avantajul clienților, oferindu-le:

Cel mai mare magazin: 10.000 m2 suprafața de vânzare - cel mai mare hipermarket din Cluj. Suprafața de vânzare oferă clienților cel mai bun confort la cumpărare și tot ce au nevoie într-un singur loc. Cea mai mare gamă de produse: 45.000 produse alimentare și nealimentare, de la pâine la led 3D. Cele mai atractive acțiuni comerciale: zeci de evenimente speciale în fiecare an, ca de exemplu: Salonul frumuseții,Târgul de înghețată, Începerea școlii, Târgul de bere, Festivalul ofertelor spectaculoase, Colecțiile textile etc. Cel mai bun confort la cumpărare: cele mai mari spații între raioane, alei largi, cel mai mare număr de case de marcat pentru reducerea timpului de așteptare - 50 case de marcat, parcare modernă cu 2.100 locuri din care 1.400 locuri în parcare acoperită.

Toate prețurile mici, în fiecare zi și multiple soluții pentru protejarea puterii de cumpărare. Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „prețuri mici pentru toate produsele din gama permanent", permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură

 

Comenteaza