Polus Chic & Fit Week (P)

Polus Chic & Fit Week (P)
Centrul comercial din inima Transilvaniei răsplătește doamnele și domnișoarele cu o săptămână de răsfăț. Începând din 1 martie 2015, cumpărăturile din Polus Center le pot aduce zilnic câte o ținută în valoare de 500 de euro și câte un abonament la World Class Polus.

Luna martie este luna femeilor, iar centrul comercial din inima Transilvaniei le răsfăță cu o săptămână Chic & Fit. În perioada 1 - 8 martie 2015, cumpărăturile din Polus le pot aduce în fiecare zi câte o ținută exclusiv feminină în valoare de 500 de euro și câte un abonament de 3 luni la World Class Polus.

Pentru a intra în cursa premiilor zilnice, clienții centrului comercial trebuie să cumpere de minim 100 de lei, în perioada 1 martie 2015, ora 08:00 AM - 8 martie 2015, ora 10:00 PM, din orice magazin din Polus, să prezinte bonul de cumpărături la Biroul de Informații din incinta centrului comercial, pe baza căruia vor primi talonul de participare.

În fiecare dimineaţă, din săptămâna Chic & Fit, la ora 09:30 AM, va avea loc câte o extragere prin care va fi desemnat câştigătorul premiului din ziua precedentă.

Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

 

Comenteaza