Polus Wedding Days ajunge la cea de-a treia ediţie (P)

Polus Wedding Days ajunge la cea de-a treia ediţie (P)
Weekendul acesta clujenii sunt așteptați la Polus Center să ia parte la cea de-a treia ediție a Polus Wedding Days. Târgul reunește zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente ajutor celor care se pregătesc pentru ziua cea mare.

Începând de vineri 13 februarie şi până duminică 15 februarie 2015, la Polus Center va avea loc cea de-a treia ediţie a Polus Wedding Days.

Evenimentul organizat de agenţia de publicitate Publisys alături de centrul comercial din inima Transilvaniei vine în întâmpinarea viitorilor miri cu produse şi servicii de profil dintre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbrăcăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusețare, florării, servicii de entertainment, catering și multe altele.

În plus, în cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea parte de diverse programe artistice, dar şi concursuri cu surprize şi numeroase premii.

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina oficială a evenimentului: www.polusweddingdays.ro dar şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PolusWeddingDays

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00-22.00, în zona de food court a centrului comercial.

 

Comenteaza