Polus Wedding Days - ediția a doua (P)

Polus Wedding Days - ediția a doua (P)
În weekendul iubirii, clujenii sunt așteptați la Polus Center să ia parte la cea de-a doua ediție a Polus Wedding Days. Evenimentul reunește zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive ce le vor veni în ajutor celor care se pregătesc pentru ziua cea mare.

Polus Center Cluj împreună cu agenţia de publicitate Publisys organizează în perioada 14-16 februarie 2014, cea de-a doua ediție a evenimentului Polus Wedding Days. Expoziția va pune la dispoziția publicului produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbrăcăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusețare, florării, servicii de entertainment, catering, și multe altele.

În plus, în cadrul târgului, vizitatorii vor avea parte și de programe artistice susținute de cvartete, soliști, ansambluri artistice dar și concursuri cu premii şi multe alte surprize în ton cu sărbătoarea iubirii.

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial între orele 10.00 -22.00.

Mai multe informaţii se pot găsi pe pagina oficială a evenimentului: www.polusweddingdays.ro, dar și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PolusWeddingDays

 

Comenteaza