Posturi de transformare fabricate în România (P)

Posturi de transformare fabricate în România (P)
T&D ProElectric furnizează în România de peste 13 ani componente și sisteme de distribuție a energiei electrice de ultimă generație pe plan mondial.

Compania noastră dispune de personal complet, tânar, dinamic, flexibil și ambițios, ce, de-a lungul timpului, a devenit un leader în proiectarea, execuția și punerea în funcțiune a instalațiilor de alimentare cu energie electrică.

Toate echipamentele oferite de către T&D ProElectric sunt realizate astfel încât să respecte standardele de profesionalism impuse de Electrica S.A., CEZ S.A., E.ON S.A.

Flexibilitatea și adaptarea pentru furnizarea unor servicii în perfectă concordanță cu solicitarile clienților este dublată de echipamentele ce dețin certificare de produs conform standardului internațional ISO 9001/2000, acestea fiind însoțite de certificate de conformitate și calitate.
T&D ProElectric este singurul distribuitor al posturilor de transformare prefabricate marca ED Engineering din țară și primul producător din Romania omologat să fabrice posturile de transformare DG2061 editia 2. Suntem într-o continuă dezvoltare astfel încât să putem da mereu dovadă de seriozitate și promptitudine și să valorificăm la maxim resursele materiale și umane de care dispunem.

Unde-s mulți puterea crește, așa că ne unim de fiecare dată forțele cu partenerii și clienții nostri pentru asigurarea unor produse sau servicii de cea mai înaltă calitate, în domeniul posturilor de transformare sau al echipamentelor de medie și joasă tensiune.

Cartea noastră de vizită o reprezintă atestatele obținute de-a lungul timpului și toate lucrările realizate în tară, în zone cheie, precum stații de apă, parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene, fabrici și spitale.

T&D ProElectric reprezintă soluția optimă în cazul serviciilor de consultanță și asistență tehnică, a serviciilor de mentenanță preventivă și corectivă, în cadrul lucrărilor de montaj de instalații electrice și alimentare cu energie electrică la tensiuni între 0.4 - 20 kV și la verificări electrice.
Catalogul nostru de produse conține posturi de transformare, echipamente de medie și joasă tensiune, celule de stabilitate termică, trafo de putere, tablou de joasa tensiune, capete terminale și posturi de transformare cu acționare din exterior.

Cu o gamă largă de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, T&D ProElectric este partenerul dumneavoastră de încredere, ce vă ajută să vă mențineți afacerea în priză!

Comenteaza