P Pregătește-ți ghiozdanul la Iulius Mall Cluj și câștigă trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort

Pregătește-ți ghiozdanul la Iulius Mall Cluj și câștigă trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort

Toamna a început, iar la Iulius Mall Cluj începem să numărăm „bobocii”. Vino să îți pregătești ghiozdanul pentru noul an școlar și poți câștiga premii precum: 10 excursii de trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort, vouchere la foodcourt sau gift card-uri la magazinele din mall!

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Mai este puțin și începe școala, iar goana dupărechizite și îmbrăcăminte a început. În perioada 7 – 20 septembrie 2020, cei care vin să își pregătească ghiozdanul la Iulius Mall Cluj sunt premiați.

Ca să fii printre cei5.000 de câștigători, trebuie să urmezi niște pași simpli. După ce cumperidin magazine rechizite și haine pentru noul an școlar, în valoare deminimum 250 de lei, vino cu bonurile la centrul de premiere din Atrium! Aici câștigi instantgift card-uri la magazinul IPB sau  vouchere la foodcourt. Pe lângă toate aceste premii primeștigratuit un dezinfectant pentru mâini, oferit de Gerovital. Totodată, intri automat și în cursa pentrumarele premiu: 10 excursii de trei zile la Wonderland Cluj Resort.

Îți dorești de foarte mult timp să înveți să călărești? Iulius Mall Cluj te ajută să îți îndeplinești visul!10 norocoși vor merge în tabără la Wonderland Cluj Resort, unde își vor petrece timpul liber în companiacelor mai nobile animale. Dacă ai între 7 și 26 de ani, vino la Iulius Mall Cluj, urmează pașii necesari și noi te trimitem în tabără. Pe lângă orele de echitație, vei avea parte de mai multesurprize și activități interesante, iar cât timp ești în tabără, masa este din partea noastră.Extragerea va avea loc pe 21 septembrie pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Vino la Iulius Mall Cluj, pregătește-te pentru școală și lasă-te premiat!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza