Primii castigatori ai Concursului „SUFLET DE ARDELEAN” (P)

Primii castigatori ai Concursului „SUFLET DE ARDELEAN” (P)
Premiul 1. Un voucher URSUS in valoare de 150 de lei

Suflet de ardelean. - Alex Dan Grecu

Sa fii ardelean e lucru mare, sa ai suflet de ardelean e un lucru si mai mare. Ardeleanul este calm, este bun la suflet si intotdeauna isi ajuta prietenii la aproape. Sunt mandru ca sunt ardelean, mandru ca m-am nascut in Cluj si ca sunt un reprezentant al acestei zone.Ardeleanul este civilizat si se deosebeste prin felul lui de a fi de ceilalti romani din tara asta. Ardelenii sunt oameni care respecta valorile si care pun suflet in tot ceea ce fac.

Ma bucur ca m-am traiesc in orasul unde in urma cu mai bine de o suta de ani s-a nascut fabrica de bere Ursus si regret ca s-a hotarat mutarea in alta zona.

Mentiune 1. Un bax de bere URSUS Pils

Pentru mine reprezinta o adevarat mandrie faptul ca m-am nascut in Ardeal si, chiar, in orasul in care s-au pus bazele fabricii Ursus. Sa ai suflet de ardelean inseamna pentru mine sa repecti valori ale familiei, sa fii civilizat, sa reprezinti cu cinste zona in care te-ai nascut, spre deosebire de alti romani. Un ardelean adevarat, cu un suflet de ardelean, ii va respecta intotdeauna pe cei din jur si ii va ajuta. Ardeleanul este un om cu un suflet bun, un om vesel si nu chiar atat de lent cum cred reprezentantii altor regiuni din Romania. Am suflet de ardeleanca si sunt mandra de asta!

Harieta Dan

Mentiune 2. Un bax de bere Ursus Pils

Imi simt sufletul de ardelean cand...ajung in varful FELEACULUI seara si vad cat de fumos se vede capitala Ardealului; cand ma plimb prin centrul vechi si ma umplu de FARMEC, savurez un croissant cu un NAPOLACT pe o terasa in centrul vechi al Clujului; cand urc treptele CETATUI si imi trag sufletul pe terasa de la BELVEDERE cu o bere URSUS in fata ! Atunci chiar ma simt REGE! Cu suflet de ardelean!.

Vasile Daniel

Castigatorii sunt asteptati de luni, 1 aprilie(fara pacaleala) sa-si ridice premiile de la sediul redactiei ZIUA de Cluj, din str. Heltai Gaspar nr. 1B.

 

Comenteaza