Provocarea Beyblade la Polus Center (P)

Provocarea Beyblade la Polus Center (P)
Cel mai popular joc din lume, Beyblade, aduce la Polus Center o provocare pentru cei mici. Weekendul acesta micuții vor avea parte de distracție în competiția ce va desemna Campionul Beyblade.

Beyblade este cel mai popular joc din lume, apărut odată cu seria de desene animate cu același
nume, lansată încă din anul 2001 în Japonia. Serialul s-a bucurat de un real succes la nivel
mondial, iar la această oră jocul Beyblade este foarte îndrăgit de cei mici. Jocul constă în aruncarea de către jucători a unor titireze speciale, numite blade-uri, în arena de luptă. BeyBattle-ul ajunge la final atunci când unul dintre cele două blade-uri se oprește, iar câștigător este desemnat acela al cărui blade se mai învârte în arenă la finalul rundei.Polus Center îi invită pe micuții cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, să intre în pielea personajelor lor preferate și să participe la Provocarea Beyblade, ce va avea loc weekendul acesta.

Copiii pasionați de acest joc sunt așteptați cu titirezul Beyblade, să participe la antrenamente și apoi să intre în competiția unde vor putea câștiga numeroase premii și cel mai bun Blader va primi titlul de Campion Beyblade.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 02 februarie 2013
12.00-14.00 - Antrenamente și înscrieri

Duminică 03 februarie 2013
12.00-18.00 - Competiție Beyblade

Înscrierile se fac la Biroul de Informații din incinta Polus Center în perioada 28.01.2013 -02.02.2013. Regulamentul competiției poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro Evenimentul se va desfășura în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații.

 

Etichete
Comenteaza