S-au desemnat cele 25 fotografii care urmeaza a fi expuse in cadrul proiectului caritabil Urban Cluj (P)

S-au desemnat cele 25 fotografii care urmeaza a fi expuse in cadrul proiectului caritabil Urban Cluj (P)
Proiectul Urban Cluj organizat de RE/MAX Grup de Lux si I Love Cluj este o initiativa caritabila prin care dorim sa valorificam comunitatea locala, sa prezentam clujenilor orasul pe care il iubesc vazut prin lentila unor fotografi amatori sau profesionisti si sa dam oamenilor ocazia de a se implica in educatia copiilor clujeni fara posibilitati materiale.

"Din nefericire exista o multime de copii care nu au sansa la educatie de calitate iar ideea acestui proiect a pornit de la un caz concret al unui baietel pe care l-am sprijinit financiar sa isi continue studiile. Ulterior am decis sa cream un fond de burse in cadrul Transylvania College prin care sa oferim aceasta sansa cat mai multor copii, cu sprijinul comunitatii clujene, pe care sa o implicam intr-un proiect frumos, care sa aiba continuitate de-a lungul anilor. Suntem convinsi ca Urban Cluj, sprijinit de parteneri si clujeni va reusi sa faca lucruri minunate pentru viitorul acestor copii". Andreea Miron, Marketing Manager, RE/MAX Grup de Lux.
"Implicarea comunitatii este extraordinara, albumul foto de pe pagina I Love Cluj a strans peste 600 de share-uri si mii de like-uri. Clujenii au fost foarte receptivi la idea proiectului caritabil, s-au implicat si au contribuit cum au stiut mai bine, deci ne bucuram ca am reusit cu success sa facem legatura intre online/social media si offline prin evenimentul caritabil si expozitia foto". Andrei Mutu, I love Cluj.

Juriul de specialitate format din Voicu Bojan - Diafragma9 si Marius Rus - Magazin Foto Hobby Cluj au selectat 25 fotografii din cele peste 600 inscrise in concurs, care urmeaza a fi expuse in data de 13 Decembrie in cadrul unui eveniment caritabil privat la sediul RE/MAX Grup de Lux in perioada 13-18 Decembrie in cadrul unei expozitii cu vanzare la Transylvania College. Pretul unei fotografii este 50 lei, iar banii stransi vor fi donati catre fondul de burse al Transylvania College.

 

Comenteaza