Săptămâna aceasta are loc The Woman, conferinta de business feminin! (P)

Săptămâna aceasta are loc The Woman, conferinta de business feminin! (P)
Doar câteva zile ne mai despart de Conferinţa The Woman, cel mai important eveniment de leadership feminin din România. Vineri, 7 martie 2014, în cadrul centrului de conferinţe Grand Hotel Italia are loc cea de-a treia ediţie a Conferinţei de Business Feminin The Woman.

Andreea Raicu, Amalia Năstase, Raluca Kisescu, Rucsandra Hurezeanu şi Monica Jitariuc sunt doar câteva dintre vorbitoarele acestei ediţii. Speakerii invitaţi sunt femei cu un background puternic în mediul de business românesc care vin să ne împărtăşească câteva dintre secretele succesului.

Subiectele abordate în cadrul conferinţei sunt:

- Leadership fără cravată: cultura organizaţională şi motivarea angajaţilor

- Viaţa unui antreprenor: uneori câştigi, alteori înveţi!

- Branding personal şi pasiune în muncă

- Business fără frontiere

- Cariera unei femei într-o industrie a bărbaţilor

- Aripi de voinţă

- PR la feminin

Vă aşteptăm cu prezentări, sesiuni de debate, expoziţii de bijuterii, fashion show, VIP dinner, seară de networking şi multe surprize. Numărul de locuri este limitat, aşadar pentru a vă asigura un loc în sală înscrieţi-vă aici: http://thewoman.ro/inscrieri/.

Preţul unui bilet este de 24 de euro + TVA (standard) şi 49 de euro + TVA (VIP). Pentru mai multe informaţii despre speakeri, program şi înscrieri, vă invităm să accesţi site-ul evenimentului, www.thewoman.ro sau pagina de Facebook.

 

Comenteaza