"Săptămânile bucătăriei italiene", la Cora (P)

Fiecare raion de gastronomie din magazinele Cora va avea pregătite specialităţi din peninsulă, iar toate aleile centrale vor găzdui produse italiene.

Magazinele Cora îşi invită clienţii să savureze delicatesele italiene în cadrul „Săptămânilor Bucătăriei Italiene", organizate în perioada 24 mai - 6 iunie.

Evenimentul se desfăşoară simultan în cele şase hipermarketuri ale reţelei (în Cluj, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin şi în cele trei magazine din Bucureşti).

Fiecare raion de gastronomie din magazinele Cora va avea pregătite specialităţi din peninsulă, iar toate aleile centrale vor găzdui produse italiene. În plus, în week-end-uri au loc demonstraţii live de gastronomie şi activităţi artistice.

„Săptămânile italiene" au ca scop informarea clienţilor Cora cu privire la produsele alimentare şi non-alimentare italiene şi să ofere vizitatorilor momente excepţionale.

Acţiunea naţională are la bază un parteneriat între Cora Cluj şi Facultatea de Litere, UBB Cluj, prin care studenţii îşi desfăşoară anumite stagii practice şi proiecte de studii în Cora Cluj.

 

Comenteaza