P Sărbătorește 8 Martie la concertul „Sing the Woman" de la Iulius Mall Cluj!

Sărbătorește 8 Martie la concertul „Sing the Woman" de la Iulius Mall Cluj!

Iulius Mall Cluj a pregătit pentru doamne şi domnişoare un eveniment care celebrează frumuseţea şi feminitatea. Pentru talentul de a face orice loc să fie primitor, pentru ambiția de a face carieră, pentru puterea de a crește o familie și pentru multe alte motive, femeile vor fi sărbătorite pe 8 martie 2020, cu un concert care le are în prim-plan, „Sing the Woman".

 

Iulius Mall Cluj a pregătit un cadou special pentru a marca Ziua Internațională a Femeii. Astfel, pe 8 martie, de la ora 18:00, în Atriumul Principal va avea loc concertul „Sing the Woman" al corului Filarmonicii de Stat Transilvania, care va da voce iubirii pentru femei.

Pe scenă vor urca zece artiste talentate, alături de dirijorul Cornel Groza, și vor susține un concert ce îi va surprinde pe spectatori. Publicul feminin și nu numai va fi încântat cu cele mai frumoase melodii, într-o interpretare inedită, din repertoriul mai multor artiști naționali și internaționali, precum: Ion Vidu, Gavriil Musicescu, Madonna, Boy Zone, Les Humphries Singers, Orlando di Lasso, Claude Francois și multi alții. Intrarea este liberă.

Sărbătorește 8 Martie la concertul „Sing the Woman", la Iulius Mall Cluj!

 

Etichete
Comenteaza