Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală – ediția a doua (P)

Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală – ediția a doua (P)
Weekend-ul acesta la Polus Center va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală. Aici, clujenii vor putea beneficia de sfaturi de specialitate gratuite și consultanță în oferite de specialiștii în domeniu, prezenți la eveniment.

În weekendul 13 - 15 martie 2015, la Polus Center va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală. Evenimentul va reuni clinici cu diverse specialități: oncologie, cardiologie, ortopedie, genetică și servicii de laborator, histopatologie, stomatologie, chirurgie estetică și reparatorie, ortodonție, fizioterapie și recuperare medicală, dar și obstetrică- ginecologie.

În cadrul ediției din acest an, expozanții au pregătit o serie de reduceri și gratuități la o serie de servicii. Astfel, cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență, Centrul Medical Medexpert vine în întâmpinarea clienților centrului comercial cu reduceri substanțiale la anumite proceduri și analize.

Promedical Center a pregătit discounturi de 50% la analizele de laborator, medicina muncii și ecograf, Tanya Beauty Center oferă reduceri la proceduri de înfrumusețare corporală, iar Ecosense aduce produse bio de îngrijire la prețuri promoționale. De asemenea, toți expozanții au pregătit oferte speciale. Dintre aceștia amintim: Centrul Medical Florești, Centrul Medical Medsan, Synevo, Medprime Clinic - Clinica de Stomatologie, Medispa, Radusan, Intermed Service Lab, Novia Estetica, Medisprof, Biogenis, Novogyn, CT Clinic, Ecosense, Pro Nutrition și mulți alții.

Totodată, această ediție aduce ca noutate seminarii organizate în cadrul evenimentului, la care accesul este liber și care se vor desfășura după următorul program:

Sâmbătă, 14.03.2015

ora 17:00 - seminar susținut de Flavius Țurcanu - 2 pași pentru îmbunătațirea vederii. Tehnici simple și naturale.

Duminică, 15.03.2015

ora 14:00 - prezentare Clinica Medprime - Tehnica periajului corect al dinților

ora 15:00 - prezentare Salon Tanya - Radiofrecvența facială cu acid hialuronic și colagen pentru ten matur.

Evenimentul va avea loc în zona de food court a centrului comercial.

 

Comenteaza