„The school of back to school”, la Iulius Mall Cluj: 1.700 de premii și catalog fashion (P)

 „The school of back to school”, la Iulius Mall Cluj: 1.700 de premii și catalog fashion (P)
Te pregătești pentru începutul anului școlar și îți dorești articole amuzante care să te ajute să fii vedetă în recreație? Sau ai nevoie de inspirație pentru ținute cu personalitate? Ne-am gândit la toate, iar Iulius Mall Cluj îți dezvăluie „The school of back to school”. Ți-am pregătit cele mai tari premii și un catalog cu outfit-uri la modă, pe care le găsești în magazinele tale preferate.
La Iulius Mall Cluj începe „școala” care te pregătește să fii cool atunci când va suna clopoțelul. În perioada 1 – 17 septembrie 2017, te invităm să descoperi „The school of back to school”. Știm că ești în căutarea rechizitelor, ținutelor și accesoriilor pentru noul an școlar, așa că suntem gata să îți venim în ajutor și să ne asigurăm că nu îți lipsește distracția. Dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei în perioada campaniei, te așteptăm cu bonurile fiscale la centrul de premiere, amenajat chiar lângă Centrul Info Iulius Mall Cluj, unde vei fi înscris electronic. Dacă te numeri printre primii 100 de participanți din fiecare zi, vei primi garantat un premiu. Poate fi o borsetă haioasă, un joc Kendama pentru antrenamente prelungite, căști audio care să te ajute să iei muzica oriunde cu tine sau băuturi răcoritoare.
 
În plus, pentru că moda se poartă și printre băncile școlii, îți oferim și mai multă inspirație în alegerea outfit-urilor cu stil. Am selectat cele mai trendy piese vestimentare pe care le găsești în colecțiile de sezon ale brandurilor prezente în Iulius Mall: Tommy Hilfiger, Lee Cooper, U-Man, Kenvelo, Adidas, Zara, Pull & Bear, Bershka, Motivi, Pimkie, Benvenuti. De make-up s-au ocupat specialiștii Inglot, iar cei de la Gett`s Color Bar au realizat hair styling-ul.  Descoperă ce se poartă și cum poți fi vedeta școlii răsfoindcatalogul disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj, accesând link-ul: www.iuliusmall.com/cluj/fashion.
Comenteaza