Tratamentele naturale de pe vremea lui Suleyman Magnificul, acum si in Romania! (P)

Tratamentele naturale de pe vremea lui Suleyman Magnificul, acum si in Romania! (P)
Florin Piersic energie si vitalitate cu Dr Shiffa!

Tratamentele cu plante sunt vechi cat istoria omenirii, iar retetele autentice ale produselor Dr Shiffa isi au originea in traditia otomana, inca de pe vremea lui Suleyman Magnificul.
Priceperea specialistor Dr Shiffa se impleteste cu traditia din perioada otomană, din Anatolia şi Orientul Indepărtat, astfel ca portofoliul Dr Shiffa acopera toata gama de afectiuni (de la de la diabet, hepatita B sau C, osteoporoza, pana la psoriazis) cuprinzand peste 300 de produse 100% naturale, sub forma de capsule, tincturi, extracte din plante, creme si ceaiuri cu rol de preventive, dar si adevarate surse de vitalitate pentru organism.

Printre celebritatile din Romania care s-au bucurat de beneficiile tratamentelor naturale Dr Shiffa, in traducere Doctorul Vindecator, este chiar Florin Piersic care a avut dintotdeauna un stil de viata sanatos.

"Cred ca un stil de viata sanatos si genele pe care le-am mostenit de la parintii mei m-au ajutat sa fiu in forma la varsta pe care o am! Suplimentele Dr Shiffa - produse naturale bazate pe retete ce fac parte din traditia otomana - m-au cucerit pentru ca am simtit efectele asupra organismului meu! Am mai multa energie si evident un tonus mult mai bun!" a declarat Florin Piersic la evenimentul Dr Shiffa ce a vut loc la Targul de Medicina Alternativa si Terapii Complementare de la Romexpo.

In prezenta Altetelor Sale Printul Paul si Printesa Lia, a Alinei Puscas (Te cunosc de undeva, Antena 1), a Giuliei, a Iriniei Mohora, Kingai Varga, Elei Voineag, Soranei, Bebelusei Ioana, Florin Piersic a anuntat care este secretul vitalitatii sale: produsele Dr Shiffa, excelente suplimente naturale folosite ca adjuvante in tratarea a peste 120 de afectiuni, dar si surse de energie pura pentru organism.

Brandul Dr. Shiffa a fost premiat saptamana trecuta la Gala turco-Romana.

 

Comenteaza