Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus (P)

Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus (P)
La Polus, fiecare sărbătoare este specială și diferită. Iepurașul aduce anul acesta la centrul comercial din inima Transilvaniei un Paște Glam. Începând de mâine, cumpărăturile din orice magazin din incinta centrului comercial le pot aduce clujenilor un Opel Adam Glam.

Dacă Moșul ne-a adus spiritul Crăciunului din Nord, a venit rândul iepurașului, care vine anul acesta la volanul unei super mașini de oraș.

Începând de mâine, 20 martie și până vineri, 10 aprilie 2015, toți cei care cumpără de minim 100 de lei, din orice magazin din Polus, pot câștiga un Opel Adam Glam.

Și asta nu este tot. Taloanele de participare ale loteriei le pot aduce șansa de a câștiga pe loc, unul dintre sutele de premii instant puse la bătaie de partenerii centrului comercial: QuickMobile, Pietra, Musse, Reserved, Nomasvello, Sensiblu, LEGO, Home Sweet Home - Gitfs, Happy Park, Trenulețul Veseliei, Gatta, Nobila Casa, Lee Cooper, Timeout, Kenvelo, Poema, Nemira, Wasabi Sushi, Bigotti.

Norocosul câștigător al marelui premiu, va fi desemnat prin tragerea la sorți, ce va avea loc pe 11 aprilie 2015, de la ora 12.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center. Le dorim tuturor mult succes și îi așteptăm cu drag să plece acasă cu mașina iepurașului!

*Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

 

Comenteaza