P Un super Black Friday te așteaptă la Iulius Mall Cluj: trei weekend-uri cu reduceri de până la 80%!

Un super Black Friday te așteaptă la Iulius Mall Cluj: trei weekend-uri cu reduceri de până la 80%!

Anul acesta, de Black Friday, Iulius Mall Cluj ți-a pregătit o surpriză. Trei weekend-uri consecutive ai reduceri în magazinele tale preferate și timp suficient să descoperi toată gama de oferte. Prima sesiune de discount-uri are loc în perioada 13 – 15 noiembrie 2020. Consultă catalogul online și pregătește-te din timp pentru Crăciun!

Black Friday începe în Iulius Mall Cluj cu super oferte la brandurile high end! Under Armour te așteaptă cu reduceri de până la 60%, iar acum hanoracul „Double Knit FZ Hoodie” este ca și al tău. Prețurile au scăzut la jumătate și la U.S. Pollo Assn., iar la Guess Jeans ai discount-uri de până la 30% la produsele selectate. Este momentul oportun să le cumperi celor dragi cadourile de sărbători, iar la Obsentum ai reduceri de 30% la toate produsele.

Discount-uri de neratat găsești și în celelalte magazine. Fă un upgrade garderobei tale pentru sezonul rece și descoperă ofertele de până la 60% din Lee Cooper, Motivi, Kenvelo – Timeout sau D'S Damat! Dacă ești o fire sportivă, care iubește mișcarea, trage o fugă până în Sport Vision și profită de reducerile de până la 60%. Caută și ofertele din celelalte magazine!

Încălțămintea este foarte importantă, mai ales iarna când zăpada și frigul pun stăpânire pe oraș. La Deichmann și Tezyo ai reduceri de până la 50%, iar la Benvenuti prețurile au scăzut cu până la 30% la toate articolele din colecția toamnă – iarnă. Ofertele nu se opresc aici, vezi ce surprize ți-au pregătit și restul locațiilor!

Black Friday a ajuns și în magazinele de beauty! Reduceri de până la 70% vei descoperi la Melkior, iar MAC și The Makeup Shop te așteaptă cu promoții la toate produsele. Valul ofertelor a cuprins și NALA, Kiehl's, L'Occitane și Nomasvello.

La magazinele de accesorii reducerile ajung și până la 80%! Pandora îți propune trei seturi cadou la un preț promoțional, la Sabion ai verighete din aur reduse cu până la 20%, iar Sabrini are discount-uri cu până la 50% la ceasuri și bijuterii. Dacă preferi cristalele, Swarovski are reduceri de până la 45% la produsele selectate, iar colecția Legendary Diamonds de la Teilor este redusă cu 30%.

Găsești promoții și în magazinele pentru copii: Noriel are reduceri de până la 70%. Dacă vrei să îți Înfrumusețezi locuința, Nobila Casa îți propune oferte de până la 50%.

După o sesiune de shopping, cu siguranță ai nevoie de o pauză de masă. Descoperă ofertele de Black Friday din foodcourt-ul Iulius Mall Cluj. După ce îți alegi preparatul preferat, ia-l la pachet și savurează-l pe terasa exterioară!

Consultă catalogul online și vino în Iulius Mall să alegi ofertele care ți se potrivesc!

Etichete
Comenteaza