URSUS aduce la Cluj cea mai bună muzică românească

URSUS aduce la Cluj cea mai bună muzică românească
Cele mai tari formaţii rock şi hip hop din România vor concerta pe aceeaşi scenă, în următorul final de săptămână, la URSUS Cluj Fest.
Pe 2 şi 3 octombrie în Parcarea de la Polus Center clujenii îi vor asculta si vedea pe cei mai buni artişti români intr-un show aparte, pus in scena pentru a oferi cea mai buna muzica romaneasca.

Sâmbătă, 2 octombrie, vor performa Bitză, Grasu XXL, Zob, Paraziţii, Cargo şi Holograf, iar duminică 3 octombrie, clujenii îi vor putea asculta pe cei de la Şuie Paparude, Viţa de Vie, Puya, Zdob şi Zdub şi Iris. În fiecare zi concertele vor începe la orele 17:00.

Pentru a facilita transportul călătorilor către şi de la Polus Center, Regia Autonomă de Transport Urban Cluj va prelungi programul de funcţionare al autobuzelor în serile de 2 şi 3 octombrie până la ora 24.

“URSUS Cluj Fest este cea mai recentă initiaţivă de brand menită să ne apropie şi mai mult de toţi iubitorii de muzică veritabilă românească. Din acest motiv, URSUS aduce la Cluj cele mai bune formaţii de rock şi hip hop ale momentului, reunite într-un festival special creat pentru pasionaţii de muzică de calitate. Ne dorim să oferim experienţe inedite, care să pună în valoare şi calităţile unui public rafinat, cum este cel din Cluj”, a spus Grant McKenzie, VP Marketing URSUS Breweries.

Pentru momentele de respiro, organizatorii au pregătit multe surprize care să încingă atmosfera şi să îi pregătească pe clujeni de recitalurile următoare.
Comenteaza