Vezi ce oferte de vacanţă găseşti la Târgul de Turism Touristica (P)

Vezi ce oferte de vacanţă găseşti la Târgul de Turism Touristica (P)
Între 2 și 4 noiembrie 2012 se deschid porțile celei de-a șaptea ediții a târgului de turism Touristica, ce va avea loc în acest weekend, la Cluj-Napoca.

Dacă vara aceasta a fost una din cele mai profitabile pentru litoralul românesc, numărul de turiști cazați în stațiunile de la noi fiind unul record, aceeași situație se anunță și în ce privește sezonul de iarnă. Investițiile în stațiunile montane, proximitatea și timpul scurt în care turiștii se deplasează spre munte sunt doar câteva din motivele pentru care aleg și iarna aceasta România. De altfel, România este și cea mai promovată destinație la acest târg, zeci de primării sau reprezentanțe turistice participă în cadrul evenimentului pentru a-și promova facilitățile oferite în aceste zone.

Dincolo de România, destinațiile clasice de ski Austria, Bulgaria, Italia, Slovacia sau Franța rămân și anul acesta în topul preferințelor iubitorilor de zăpadă. Lungimea pârtiilor și facilitățile îi îndeamnă pe turiști să aleagă Austria, Ialia sau Franta unde regasesc complexe de ski cu zeci de kilometri de partie iar pentru cei care cauta preturi accesibile se indreapta spre Bulgaria sau Slovacia. Pentru iubitorii de spa, destinatia preferata ramane si in acest sezon Ungaria datorita facilitatilor oferite de zecile de statiuni, multe dintre ele flate chiar in apropierea zonei de vest a tarii noastre.

Ceva special de Craciun

Pentru cei care isi doresc ceva deosebit pentru vacanta de Craciun pot opta pentru un sejur la Mos Craciun acasa in Filanda, la Rovaniemi unde un sejur de 5 zile cudemipensiune, transport inclus si toate taxele incluse , un sejur ce poate fi achizitionat la pretul de 1769 euro/persoana.

Ce oferte de Revelion gasim la targ?

Autria, tara care atrage cei mai multi turisti romani in perioada Revelionului, ofera variante de cazare in Viena, intr-un hotel de 3* cu mic ejun inclus, fara transport, la un tarif de 299 euro/persoana pentru 5 zile in capitala Austriei. Daca alegeti una din statiunile montane tarifele pentru Revelion pleaca de la 130 euro pentru 4 nopti de cazare in apartamente fara masa si transport.

Bulgaria isi atrage turisti in perioada revelionului cu tarife incepand de la 24 euro/pers/noapte cu
demipensiune pentru cazare in hotel de 4 stele si transport individual.

Daca alegeti Antalya (Turcia) preturile pleaca de la 450 de euro de persoana pentru un sejur de 6 zile cu bilet de avion inlus, cazare all inclusive intr-un hotel de 5 stele, iar daca optati pentru o alta statiune frumoasa, Bodrum preturile sunt ceva mai accesibile, un sejur de 6 nopti de cazare all inclusive dar fara transport pleaca de la un tarif de 250 deuro e persoana pentru un hotel de patru stele.

Pentru cei care vor sa plece departe de frig intr-o zona alduroasa recomandarea noastra sunt destinatii precum Sri Lanka, Africa de Sud, Kenya sau Brazilia. Pentru Africa de Sud spre exemplu gasim oferte promotionale incepand de la 1675 euro de persoana in hotel de 4 stele cu mic dejun inclus si bilet de avion pentru un sejur de 9 nopti.

Dupa sarbatori

Dupa 5 ianuarie preturile pentru Austria pleaca de la tariful de 193 euro de persoana in zona Tirol cu tranport inclus dar fara masa. Pentru Bad Gastein cele mai bune tarife pleaca de la 178 euro/pers pentru un sejur de 7 nopti in apartament 4 stele fara masa sitransport. In Kaprun pentru un sejur de 8 zile intr-un apartament de 3 stele veti plati 238 euro/pers fara transport dar cu mic dejun inclus.

Bulgaria, una din cele mai accesibile destiatii de ski poate ofera vacante cu tarife incepand de la 25 euro/pers/noapte intr-un hotel de 4 stele in Borovits cu demipensiune si transport individual.

In Elvetia tarifele pentru hotelurile de 3 stele pleaca de la 66 euro/pers/noapte cu demipensiune si transport individual in Saas Fee una din cele mai frumoase destinatii din tara cantoanelor. daca va ganditi la o croaziera una din cel mai bune oferte pe care le gasiti in aceasta perioada este o croaziera in Caraibe pe vasul MSC Lirica. Tariful est de 399 euro/persoana/sejur cu pensiune completa,plecarea fiind din Martinica in perioada decembrie 2012-februarie 2013.

Targul de turism Touristica se afla la asaptea editie fiind cel mai important eveniment de profil din afara Capitalei reunind peste 50 de expozanti la fiecare editie. Editia de iarna aduce reduceri in cadrul targului atat pentru ofertele din perioada sarbatorilor cat si dupa revelion. Mai multe informtii despre programul evenimentului puteti regasi pe www.touristica.ro .

 

Comenteaza