P Vino în weekend în Iulius Parc să descoperi cum poți avea o alimentație sănătoasă

Vino în weekend în Iulius Parc să descoperi cum poți avea o alimentație sănătoasă

În acest final de săptămână, la Iulius Mall Cluj ajunge campania „Să înțelegem mai bine alimentele", singura inițiativă națională ce îi aduce pe specialiștii din industrie în fața consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vineri și sâmbătă, pe 20 și 21 septembrie 2019, Iulius Parc va fi gazda evenimentului care îi învită pe clujeni să descopere informații utile despre alimentele pe care le consumă și, implicit, ingredientele conținute. Participanții vor afla, direct de la producători, ce este bine să aleagă de pe rafturi atunci când își fac cumpărăturile și, totodată, care sunt „miturile" false despre alimentație.

Pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 12:00 – 20:00, respectiv 11:00 – 20:00, opt standuri de degustare vor face deliciul publicului. Cei prezenți vor putea savura și cumpăra produse românești. Nenumărate propuneri savuroase, sănătoase și prietenoase cu organismul uman vor încânta prin aromele și gustul lor unicat.

Prichindeii vor putea afla, alături de părinți, cum să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată. Tot pentru ei este amenajată și o zonă specială, unde se vor putea juca și dansa, pentru ca experiența să fie una distractivă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza