P Vino să te amuzi de peripeţiile lui „Dănilă Prepeleac", într-un spectacol de teatru de păpuşi, vineri, la Iulius Mall Cluj

Vino să te amuzi de peripeţiile lui „Dănilă Prepeleac", într-un spectacol de teatru de păpuşi, vineri, la Iulius Mall Cluj

Cele mai îndrăgite și haioase personaje românești le dau întâlnire prichindeilor, la final de săptămână, la Iulius Mall Cluj. Copiii se vor amuza de isprăvile lui „Dănilă Prepeleac", într-un spectacol de teatru de păpuși.

 

Iulius Mall Cluj lansează copiilor invitația de a începe week-end-ul cu o activitate amuzantă și captivantă. Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 18.30, Teatrul Puck vine în Atriumul Iulius Mall cu spectacolul de teatru de păpuși „Dănilă Prepeleac". Cei mici vor avea parte de o incursiune în lumea poveștilor, alături de marionetele care întruchipează personajele create de Ion Creangă.

Spectacolul este interactiv, plin de energie şi culoare, asezonat cu păţaniile de necrezut ale lui Dănilă, un om cam leneş şi sărac. Aventura începe cu misiunea personajului principal, dată de fratele chibzuit și harnic, de a merge la târg să schimbe cei doi boi ai săi pe un car și doi boi mai mici. De aici, șirul peripețiilor se țin lanț, însă „eroul" reușește să se descurce. Prin intermediul păpușilor și poveștii, prichindeii vor lua parte la cele mai neașteptate isprăvi, din care vor avea multe lucruri de învățat.

Scenariul, regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Traian Săvinescu, iar scenografia, de Epaminonda Tiotiu. Din distribuţie fac parte Ionuţ Constantinescu, Frunzina Anghel, Ramona Atănăsoaie/Angelica Pamfilie, Călin Mureşan şi Robert Gutunoiu.

Copiii de toate vârstele, dar și părinții sau bunicii, sunt așteptați vineri, la Iulius Mall Cluj, să se bucure de un spectacol cu parfumul copilăriei, plin de umor, povești populare și multă voie bună.

Comenteaza