Vrei să înveţi mişcări de kendama de la cei mai buni jucători? Vino sâmbătă la Iulius Mall Cluj (P)

Vrei să înveţi mişcări de kendama de la cei mai buni jucători? Vino sâmbătă la Iulius Mall Cluj (P)
Ești pasionat de kendama? Vrei să îi vezi în acţiune pe cei mai buni jucători profesionişti şi să iei lecţii de la ei? Vino sâmbătă, 1 iulie 2017, la Iulius Mall Cluj, acolo unde se desfășoară cea de-a doua ediție a evenimentului dedicat jocului japonez: „Eroii la Cluj”.

Dacă ești o fire competitivă și una dintre sursele tale de energie este jocul kendama, te invităm sâmbătă, 1 iulie 2017, la Iulius Mall Cluj. De la ora 12.00, la parter, se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului „Eroii la Cluj", ca parte a Sweets Kendamas Romanian Tour. Cei pasionați de jocul japonez vor învăța trucuri și noi mișcări de la unii dintre cei mai buni jucători de nivel internațional. Invitați speciali vor fi Max Norcross şi Eddy Cooper, ambii jucători profesionişti din SUA, precum și olandezul Alex Ruisch, o legendă a jocului kendama. De la întâlnirea „eroilor" de la Iulius Mall Cluj nu va lipsi Oase, campion naţional la kendama.

Organizatorii le-au pregătit participanţilor concursuri cu premii, sesiuni de autografe şi demonstraţii susţinute de SweetsProTeamRomania. Iar pentru ca atmosfera să fie completă, distracția va fi pe ritmurile VOLTAJ Academy.

Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

 

Comenteaza