Mihai Silvășan după succesul cu SCM Timișoara: “Mă bucur mai mult decât de victoria cu Oradea”

Mihai Silvășan după succesul cu SCM Timișoara: “Mă bucur mai mult decât de victoria cu Oradea”
| Foto: u-bt.ro

Antrenorul de la U-BT s-a declarat încântat după ce formația sa a ajuns la 12 victorii consecutive și a încheiat turul fără eșec.

“Studenții” s-au impus în fața celor de la SCM Timișoara, scor 87-86, și au menținut parcursul fără greșeală din campionat. Deși oaspeții le-au pus mari probleme, clujenii au reușit să obțină victoria în urma unui efort colectiv în ultimele minute de joc, atât în atac, cât și în apărare.

”Este o victorie care mă bucură. Poate mă bucur mai mult decât de victoria cu Oradea. A fost greu să intrăm in meci, nu am fost foarte pregătiți la început din punct de vedere mental și fizic. Pe parcurs ne-am dat drumul. Am reușit să câștigăm meciul prin luptă și dăruire. Dovadă sunt cele 17 recuperări ofensive pe care le-am făcut. Nu am avut o zi bună la aruncări, dar ne-am oferit șansa de a avea posesii. 

Cred că fără cele 17 recuperări ofensive nu am fi câștigat. În repriza a doua am avut o apărare mai bună, nu i-am lăsat să își facă jocul. Felicit jucătorii pentru că au stat în meci și când Timișoara s-a dus la 8 puncte. Nu au crezut că putem pierde această partidă. Este finalul turului, urmează o pauză de meciuri în care ne vom pregăti și vom încerca să fim mai buni”, a declarat Mihai Silvășan.

Comenteaza