Milionarul Radu Țaica ridică un complex exclusivist în Borhanci

Milionarul Radu Țaica ridică un complex exclusivist în Borhanci

Dezvoltatorul imobiliar Vector Capital, controlat de omul de afaceri Radu Horațiu Țaica, desfășoară un proiect exclusivist de vile în zona Borhanci din Cluj-Napoca.

Ansamblul poartă numele de Erich Bergel Residence (EBR) și este compus din vile cu apartamente de 2-3 camere, locuințele de la parter având proiectate la parter grădini verzi gata amenajate.

Pentru parcarea autoturismelor personale al rezidenţilor în complex sunt proiectate garaje subterane şi locuri de parcare în faţa imobilelor. În acest moment mai sunt de realizat 40 de garaje şi 10 locuri supraterane. Accesul în incinta cartierului locativ se face dinspre străzile Borhanciului şi Romul Ladea.

Vector Capital, companie profilată pe dezvoltarea imobiliară, se află 100% în posesia lui Țaica, om de afaceri cu dețineri în societățile Altius Capital, Citius Capital sau Arena Statistics, conform portalului financiar Termene.ro.

De-a lungul timpului a mai avut dețineri în firmele Avantgarde Finance, Capital Imobiliare, Decorint SRL, Target Imobiliare, Arcada Houses, Target Administrarea Activelor, Observator SA. Țaica a mai fost implicat în proiectul inițiat pe fosta platformă industrială Fimaro, cu ansamblu rezidenţial, centru de afaceri, hotel şi parking subteran.

Comenteaza