Minoră de 14 ani, forțată să se prostitueze. A fost „plimbată” prin țară pentru a i se pierde urma, inclusiv la Cluj-Napoca

Minoră de 14 ani, forțată să se prostitueze. A fost „plimbată” prin țară pentru a i se pierde urma, inclusiv la Cluj-Napoca

O minoră de numai 14 ani, a fost forțată să se prostitueze, iar proxeneţii au „plimbat-o” prin țară, înclusiv prin Cluj-Napoca, pentru a i se pierde urma. 

Trei proxeneți, o femeie și doi bărbați au fost condamnați la închisoare, după ce au înlesnit practicarea prostituției de către o minoră de numai 14 ani, în mai multe orașe din România, a transmis ziarulunirea.ro. 

Minora au fost dusă prin mai multe orașe din țară, cum ar fi Arad, Cluj-Napoca, Bucureşti, Bacău, Sibiu, Târgu Jiu, Petroșani, Reșița, Bistriţa, Focşani, Oradea, Craiova, Târgu Mureș.

Cei trei practicau metoda cunoscută sub denumirea de „turing”, respectiv schimbarea la o perioadă scurtă de timp a apartamentelor şi oraşelor în care persoanele practică prostituţia, cu scopul de a nu atrage atenţia polițiștilor.

Minora care se prostitua a declarat că a fost racolată prin metoda ”loverboy”, iar după un timp a fost convinsă să practice prostituția.

Din interceptările telefonice realizate în cadrul anchetei rezultă faptul că minora nu avea voie să părăsească neînsoţită locaţiile unde practica prostituţia.

Citeşte AICI mai multe detalii despre caz şi ce le-a declarat tânăra anchetatorilor despre cum au aţionat proxeneţii.

Comenteaza