Video Emil Boc se laudă cu modernizarea străzilor din jurul Parcului Central: "Lucrări terminate la timp"

Emil Boc se laudă cu modernizarea străzilor din jurul Parcului Central: "Lucrări terminate la timp"
| Foto: Facebook Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ne anunţă că lucrările de modernizare a străzilor din jurul Parcului Central au fost finalizate la timp. 

Lucrările de modernizare a străzilor din jurul Parcului Central au început în această primăvară, în luna martie fiind anunțate primele „șantiere” pe George Coșbuc și Cardinal Iuliu Hossu, în zonă fiind restricții de circulație.

Acestea au fost realizate de către RADP Cluj, direcţie în subordinea municipalităţii, iar edilul oraşului, Emil Boc, se bucură că au fost realizate la timp. 

Pe strada Cardinal Iulius Hossu a fost realizat sens unic, piste de bicicletă, 85 de locuri de parcare, stații de încărcare pentru mașini electrice, precum și un stand de taxi. De asemenea, au fost plantați 64 de arbori, fiind montat mobilier urban modern și rastele pentru biciclete. Trotuarele au fost realizate din piatră naturală, fiind montat de asemenea sistem de iluminat LED. 

Pe strada Sindicatelor, trotuarele au fost făcute tot din piatră naturală, fiind turnat un strat nou de asfalt. De aceleași modernizări a beneficiat și strada Vasile Alecsandri.

Pe strada George Coșbuc au fost realizate 25 de locuri de parcare, precum și rastele de biciclete. Au fost plantați 36 de arbori, fiind amplasate stații noi de autobuz cu copertine „verde”.

Clujenii se bucură şi îl îndeamnă pe primar să se aplece mai mult şi spre cartierele oraşului, nu doar spre centru. Alţii spun că şi-ar fi dorit mai mulţi copaci plantaţi pe acolo, însă în general munca e apreciată, chiar dacă dalele de pe trotuar nu sunt fixate chiar la boloboc aşa cum ar visa unii clujeni, mai cârcoraşi.  

Comenteaza