Video Foto Momentul când Plushenko cade pe gheaţă la Cluj. "A fost ca Fontana di Trevi! Nu am văzut niciodată aşa ceva"

Patinatorul rus Evgeni Plushenko, vedeta spectacolului Kings on Ice de la BT Arena Cluj mărturiseşte că a avut mari probleme în timpul spectacolului de duminică, din cauza gheţii care s-a topit. 

Evenimentul a fost programat în Sala Polivalentă din Cluj, pentru sâmbătă seară, ora 19:30, dar, din cauza unor probleme cu gheața, spectacolul a fost mutat pentru duminică, la ora 09:30. Problemele cu gheaţa nu s-au oprit însă aici, întrucât, la spectacolul reprogramat, atât Plushenko senoir, cât şi fiul său, Sanya au câzut şi s-au izbit de gheaţă, în timpul unor sărituri. Evgeni Plushenko spune că, în momentul în care a căzut, a lovit o conductă, iar apa a țâșnit de sub gheață ca Fontana di Trevi.

"Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viața mea. Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (sâmbătă, n. red), la 19:00, dar la 18:00 gheața nu era gata: bălți, tuburi lipite, ar fi fost imposibil să sari. Niciodată nu am văzut aşa ceva. Împreună cu organizatorii, am fost de acord să încercăm din nou, aşa că spectacolul a fost reprogramat a doua zi dimineața (duminică - n. red.), la 09:30, de vreme ce aveam deja un alt spectacol programat la Budapesta în această seară. Sincer, nu mă așteptam să văd sala plină la o oră atât de devreme.

Am patinat la peste 3.000 de spectacole în viața mea, dar nu am văzut niciodată astfel de probleme cu gheața și nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineața! Gheața ne-a dezamăgit: pe lângă gaura din mijlocul gheții, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârșitul spectacolului, gheața a început să se topească și să crape, dar tot am riscat să sar cu Sanya în final.

El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conducta de apă cu o patină şi a fost ca Fontana di Trevi. Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! Am avut un spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania pentru gheață, dar ieri publicul a vrut să mă sfâșie în bucăți, iar astăzi ne-a primit în picioare cu aplauze! Oricum, în Europa, oamenilor le place patinajul, ceea ce este foarte cool! Mulțumesc, Cluj-Napoca ❤️ Vă iubim!", este mesajul postat de patinatorul rus, pe Instagram.

Ţeapa "Kings on Ice" de la Cluj, organizată de omul din spatele StudCard / REPLICA organizatorilor

Spectacolul susţinut de patinatorul rus Evgheni Plushenko la Cluj-Napoca a fost un fiasco total şi a stârnit un puternic val de critici la adresa organizatorilor. Evenimentul a fost organizat de  Spotlights Events Creator SRL, o firmă înfiinţată în februarie 2019 şi controlată de Iancu Şerbănescu. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI!)

Comenteaza