2 morţi într-un accident cu motocicleta. A intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept / Avea rucsacul plin cu droguri

2 morţi într-un accident cu motocicleta. A intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept / Avea rucsacul plin cu droguri
| Foto: https://www.kanald.ro/

Un tânăr de 20 ani şi prietena lui de 18 ani au murit în urma unui accident cu motocicleta. Şoferul motocicletei a intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept.

Un băiat de 20 ani și prietena lui în vârstă de 18 ani au decedat într-un accident cu moticicleta care a avut loc sâmbăta trecută în municipiul Satu Mare.

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați sâmbătă cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat rănirea foarte gravă a conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Satu Mare.  

Tânărul avea în rucsacul pe care îl transporta o cantitate semnificativă de metamfetamine și cannabis, a transmis Sindicatul Europol. Faptul că acesta a intrat cu motocicleta în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept, ar fi un indiciu că, cel mai probabil, se și afla sub influența acestor substanțe interzise pentru care era cărăuş, mai sugerează sursa citată. 

Comenteaza