A fost găsit trupul tânărului ÎNECAT în lacul Colibița

A fost găsit trupul tânărului ÎNECAT în lacul Colibița
| Foto: https://www.facebook.com/isubistrita

Trei persoane s-au răsturnat cu hidrobicicleta sâmbătă în Lacul Colibița iar una dintre ele a dispărut. Echipajele de salvatori l-au căutat 4 zile pe tânărul dispărut în vârstă de de 22 de ani.  

Tinerii care au căzut sâmbătă în lacul Colibiţa erau din județul Mureș. Aceştia au luat hidrobicicleta pe care o găsiseră pe marginea lacului și s-au avântat în larg. Nu aveau veste, nu știau că hidrobicicleta NU este echipată corespunzător.

Doi dintre ei au reușit să înoate la mal, însă Mihai s-a înecat. După patru zile de căutări, trupul acestuia a fost găsit marţi, iar salvatorii-scafandrii l-au adus la mal.

”Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în lacul Colibita a fost recuperat de scafandrii bistrițeni și adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopții, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistrița-Nasaud, in ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj și Mureș, polițiști și jandarmi și alte autorități publice (SGA Bistrița-Nasaud și Mureș) au executat misiuni de căutare perimetrale și subacvatice” au transmis reprezentanții ISU BN, citaţi de bistriteanul.ro

Acțiunile de căutare a tânărului de doar 22 de ani a fost o misiune realizată în sistem integrat, ISU Bistrița - Năsăud a direcționat la locul solicitării, un echipaj de pompieri cu barcă, un echipaj de scafandrii, precum și un echipaj SMURD.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu - Bârgăului, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic, precum și jandarmii Postului Montan de Jandarmi Colibița au acţionat în sprijin, pentru găsirea tânărului.

Suplimentar, căutările au fost realizate și cu un sonar profesionist de catre doi pompieri aflați în timpul liber, au transmis cei de la ISU Bistriţa-Năsăud pe pagina de Facebook. 

Citeşte şi: Băiatul căzut în Lacul Colibița este de negăsit. Ce au descoperit până acum polițiștii

Comenteaza