Accident feroviar: Cursa Cluj-Mangalia spre Litoralul Mării Negre a fost deviată. Aproape două ore întârziere

Accident feroviar: Cursa Cluj-Mangalia spre Litoralul Mării Negre a fost deviată. Aproape două ore întârziere
| Foto: IPJ Ialomita

Traficul feroviar pe magistrala Bucureşti - Constanţa este blocat în zona staţiei Feteşti pe ambele sensuri din cauza din cauza tamponării a două trenuri private de marfă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Trenurile care fac legătura cu staţiunile de pe Litoral circulă pe rută deviată, a anunţat, joi, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA. Este şi cazul cursei care a plecat aseară din Oradea, cu staţionare în Cluj-Napoca, spre Mangalia în jurul orei 19 spre Litoralul Mării Negre. Pasagerii nu au fost alarmaţi, dar cursa va avea aproape două ore întârziere, conform informaţiilor obţinute de ZIUA de CLUJ de la unii pasageri din tren. Un tânăr care face cursa frecvent a observat alte localităţi pe traseu, deducând că a avut loc un ocol din cauza accidentului de la Feteşti. 

"Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza tamponării a două trenuri private de marfă. Menţionăm faptul că un tren privat de marfă, care era garat la linia II, în staţia CF Feteşti, a fost tamponat de un al doilea tren privat de marfă, care a depăţit semnalul de OPRIRE de la intrare în staţie, şi a intrat în trenul garat.

În urma tamponării, 4 vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat, iar din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat. Din cauza acestui eveniment feroviar, soldat fără victime omeneşti, dar cu mari pagube materiale, traficul feroviar pe raza staţiei Feteşti, atât spre Bărăganu, cât şi spre Movila este blocat", transmit reprezentanţii CFR SA într-un comunicat remis Agerpres.

CFR SA transmite că se vor înregistra întârzieri în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Litoral, urmare producerii acestui eveniment. Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură staţionată. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, informează ISU Ialomiţa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza