Accident grav cu trei morți și opt răniți, în Galați. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident grav cu trei morți și opt răniți, în Galați. A fost activat planul roșu de intervenție
| Foto: DRDP Buzau

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, în zona localităţii Independenţa, judeţul Galaţi. Un microbuz și o mașină au intrat în coliziune. 

Trei persoane au decedat şi opt au suferit diferite traumatisme, în urma unui accident produs luni dimineaţă între un microbuz şi un autoturism pe DN 25 Galaţi - Tecuci, în zona localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, conform Agerpres. 
 
Un microbuz de transport persoane a lovit un autoturism. În urma acestui incident grav, a fost activat planul roşu de intervenţie. 
 
La faţa locului au fost alocate: 1 maşină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanţă SMURD cu medic, 1 echipaj SMURD de prim ajutor, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD şi 3 ambulanţe SAJ. 
 
În accidentul rutier au fost implicate 11 victime, dintre care 3 persoane decedate şi 8 cu diferite traumatisme, în evaluare medicală la locul evenimentului, potrivit IGSU. 
 
Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia forţelor MAI la faţa locului. Ulterior, după intervenția autorităților, traficul rutier pe DN 25 a fost reluat în totalitate în condiții de siguranță.

 

Comenteaza