Accident GRAV între două microbuze, în Sibiu. 19 răniți, transportați la spital

Un accident grav s-a produs, în această după-amiază, în municipiul Sibiu. 19 persoane au fost rănite și transportate la spital.

Ambulanţele au transportat la spitalele din municipiul Sibiu un număr 19 răniţi cu diverse traumatisme, în urma accidentului rutier în care au fost implicate două microbuze, în Zona Industrială Vest a municipiului.

"În accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea, patru persoane refuză transportul la spital. Merg la spital un total de 19 persoane (11 femei şi 8 bărbaţi). Echipajul ATPVM transportă la Spitalul Militar un număr de 8 victime care prezintă traumatisme şi escoriaţii. Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie şi patru bărbaţi care prezintă traumatisme şi contuzii minore. Echipajele SAJ au preluat 6 victime", a precizat ISU Sibiu, conform Agerpres.

Traficul este blocat la locul accidentului pe Calea Şurii Mici, strada Salzburg şi autostrada A1, coborârea spre aeroport, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu. 

Comenteaza