ACCIDENT MORTAL / Șoferul își verifică mașina în timp ce victima, o adolescentă de 16 ani, zace întinsă pe jos

ACCIDENT MORTAL / Șoferul își verifică mașina în timp ce victima, o adolescentă de 16 ani, zace întinsă pe jos
| Foto: captura video - https://infobraila.ro/

Un accident mortal a avut loc duminică dimineața. Un bărbat de 23 de ani care era băut a omorât pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în pomii de pe marginea drumului. 

La data de 3 martie a.c., la ora 07:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DJ 211D a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roșiori, la întrarea în localitatea Florica ar fi părăsit partea carosabilă și a lovit pomii situați pe marginea acostamentului.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roșiori, pasageră în autovehicul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, au transmis polițiștii. 

În imaginile publicate de infobraila.ro după teribilul accident se observă faptul că șoferul mașinii, responsabil de accidentul în urma căruia o adolescentă de 16 ani si-a pierdut viata, în loc să încerce să ofere victimei primul ajutor, se uită să vadă ce daune are mașina, în timp ce fata zace întinsă pe jos, la câțiva metri de mașină. Vezi AICI filmarea de la locul accidentului. 

Comenteaza