Acte de cruzime șocante! Doi bărbați, reținuți după ce și-au ucis fără milă animalele de companie

Acte de cruzime șocante! Doi bărbați, reținuți după ce și-au ucis fără milă animalele de companie
| Foto: Arhiva

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce aceștia și-au omorât animalele de companie. Unul și-a ucis câinele, iar celălalt un pui de pisică.  

Actele de cruzime s-au petrecut în județul Argeș. Cei doi bărbați au fost reținuți în cursul serii de 26 iulie, de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș, în urma cercetărilor desfășurate sub supravegherea unităților de parchet competente, în două dosare penale ce privesc săvârșirea unor infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, potrivit Ziarul de Argeș

În primul caz, în cursul serii de 26 iulie 2023, polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș au reținut un bărbat de 35 de ani, din Mozăceni. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în ziua precedentă, de 25 iulie, bărbatul în cauză și-ar fi ucis, cu un cuțit, propriul câine. După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar acesta urmează ca în cursul zilei de 27 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cazul celui de-al doilea bărbat, reținut în aceeași dată de 26 iulie 2023, este vorba un bărbat de 64 de ani, având domiciliul în judetul Galați. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul zilei de 25 iulie, bărbatul în cauză, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, pe raza municipiului Pitești, ar fi ucis, prin izbirea de un copac, un pui de pisică în vârstă de aproximativ 3 luni, conform sursei citate. 

Bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează, în cursul zilei de 27 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza