Adolescenta de 14 ani dispărută 5 zile a urmat „Pisicile războinice” aproape 900 de km! Confuzia dintre REAL şi IMAGINAR

Adolescenta de 14 ani dispărută 5 zile a urmat „Pisicile războinice” aproape 900 de km! Confuzia dintre REAL şi  IMAGINAR
| Foto: https://www.stirilekanald.ro/

Fata de 14 ani dispărută de 5 zile din Mahmudia, judeţul Tulcea a fost găsită tocmai la Timișoara, la o distanţă de aproape 900 de km de casă. Aceasta a urmat „Pisicile războinice”. 

Minora dată dispărută miercuri dimineaţa din satul tulcean Mahmudia a fost găsită duminică dimineaţa, în gara Timişoara de Nord. Cum a fost posibilă călătoria ei de aproape 900 de km. 

Fata şi-a luat banii pe care îi economisise şi a fugit prin pădurea de lângă Mahmudia, unde a lăsat alte indicii pentru familie. Copila lăsase familiei un bilet în care anunţa că a plănuit de mai multă vreme plecarea pentru că voia să refacă aventurile dintr-o serie de cărţi citite: Pisicile războinice.

Seria “Pisicile Războinice” este o serie de cărţi fantasy pentru copii, scrise de Erin Hunter formată din şase cicluri, fiecare cuprinzând şase-şapte volume. Personajele principale ale cărţilor sunt pisicile din tribul Pădurii, care se numesc Pisicile Războinice.

Mulţi adolescenţi trec prin etapa în care confundă realitatea cu imaginaţia, spun psihologii. "Atunci când își construiește un prieten imaginar copilul își crează o lume proprie plină de posibilități. Copiii au o multitudine de nevoi,  iar prietenul imaginar reprezintă o metodă extrem de creativă a copiilor de a veni în întâmpinarea acestor nevoi", explică psihologul şi psihoterapeutul Ana Cazacu.

Citeşte AICI De ce își fac copiii prieteni imaginari și cum te comporți când copilul are un astfel de prieten?

Comenteaza